Annelies

Natuurlijk Annelies is een website die informatie en inspiratie geeft over die aspecten die het leven net een beetje mooier, leuker, gemakkelijker of intenser maken. Het gaat over lifestyle en business, over oud worden en jong blijven. Over een gezonde huid en lichaam. Over producten en de nieuwste trends, over passie en vitaliteit.

Creëren en inspireren zijn altijd een passie geweest van Annelies.

Ik neem je graag mee in de wereld van verbinden en samenwerken en sta daarom ook open voor interactie met de lezer. Regelmatig zullen de meest uiteenlopende onderwerpen de revue passeren waar mooie dingen uit kunnen ontstaan.

Ondernemen zit in mijn bloed en loopt als een rode draad door mijn leven. Ondernemend was ik al toen ik met twee jaar wegliep van huis, de wijde wereld in, die ik voor me zag. Impulsief, mijn hart volgend en mijn vizier gericht op de toekomst. Vanaf mijn vijfde jaar kan ik me herinneren dat ik zeker ondernemer wilde worden, wat me later natuurlijk pas duidelijk werd.

in hart en nieren en eigenaar van sinds 1991. Geboren op 21 maart 1963 in Dinther.

Na de LHNO” op de hoek van onze straat en dus wel zo gemakkelijk’  volgde ik de MSPO, een baan in de zorg was namelijk het meest voor de hand liggend. Tijdens het uiteindelijk 10 jarig dienstverband bij een bejaarden- en verzorgingstehuis begon ik te ‘landen’.

Alles laten lopen zoals het loopt, of de keuze maken om het roer om te gooien en te gaan doen waar ik echt kriebels van in mijn buik krijg, waren mijn motiverende gedachten toen ik 22 jaar jong was. Ik koos ervoor om ondernemer te worden, dat wat ik als vijfjarige al speelde maar later naar de achtergrond verdween. Toen ik echt ging nadenken en voelen bedacht ik me dat ik verbinden, inspireren en zorgen voor mensen en ondernemerschap moest gaan combineren.

Dit was de opstart van mijn eigen bedrijf in 1991. Annelies Medi Spa

Vanaf die dag is mijn leven vol uitdaging en passie geweest, maar zeker ook vol turbulentie en teleurstelling. De groei van mijn bedrijf ging inherent met mijn persoonlijke groei. Ik ben nooit meer gestopt met leren. Orthomoleculaire cursussen, hormoonfactor opleiding, verdiepingsopleidingen in huidkennis, marketing gerichte en ondernemers opleidingen.  De meeste lessen heb ik echter geleerd door ervaring, inzichten en verbanden leggen.

Inmiddels ben ik moeder van twee volwassen kinderen, Rob van 28 en Britt van 23 en oma van kleindochter Liv van 5 jaar.

Samen met mijn man run nog altijd vol passie mijn bedrijf, al zijn mijn taken in de loop der jaren wel wat aangepast. Hierdoor kan ik nog meer doen waar mijn kracht lig en waarvan ik heel blij word. Inmiddels heb ik als ervaringsdeskundige en anti-aging specialist een heel eigen kijk op behandelingen en producten. Mijn missie is mensen laten stralen en het beste in hen naar boven halen.

Om bovenstaande reden zijn we inmiddels ook importeur geworden van een Organische Skin Care lijn Éminence Organics en Timeblock. Twee merken die me op het lijf geschreven zijn en die ik met mijn hart kan uitdragen. Deze prachtige producten gaan we Business to Bussines  verdelen in Nederland en België en vanuit onze Medi Spa naar de consument.

Als logisch gevolg hiervan, ga ik Masterclasses verzorgen, zowel voor de consument als de Beauty professional. Deze heb ik inmiddels ondergebracht in de Annelies Academy. Hierin hoop ik veel mensen te kunnen inspireren en verbinden. Samenwerken is de kracht. Als gepassioneerd ondernemer vind ik het heerlijk om anderen te motiveren en te helpen in hun ondernemerschap. Ik zie veel kansen en mogelijkheden, en bouw dat in een concept dat ik zo voor ogen zie.

Als blogger/ expert schrijf ik regelmatig voor (vak)bladen, waaronder de Esthé online, ook op Social Media ben ik actief. Bijblijven en van je laten horen passen nu eenmaal bij een ondernemer.

Ik ben nieuwsgierig en leergierig, een idealist en positief ingesteld mens. Ik denk in oplossingen en vertoon soms wel vluchtgedrag. Aan de andere kant geloof ik dat je succes kunt afdwingen en ga ik de beren op de weg heel stoer te lijf. Soms met een tikje bluf, maar ik heb geleerd dat ik daarmee mijn grenzen kan verleggen.  Verder ben ik onrustig en chaotisch. De onrust ontstaat als iets staat en ik klaar ben voor iets nieuws, of als een en ander al te gezapig wordt. De chaos hoort nu eenmaal bij een ondernemer, ideeën komen niet altijd gestructureerd. Ik houd van gezelligheid en diepgang. Never a dull moment.

Hardlopen, wandelen en (power) yoga zijn voor mij de perfecte sporten voor mijn balans en om mijn hoofd leeg te maken. De natuur boeit me meer dan ooit. Van lezen krijg ik nooit genoeg, en aan social media ben ik een beetje verslaafd. Een goed gesprek met een lekker glas wijn bij het haardvuur is me dierbaar.

Ik geloof in goed zijn voor je medemens en leven met compassie. Oprecht zijn en delen. Wat je geeft, dat krijg je terug. Ik geloof in de combinatie van samen leven en werken van jongeren en ouderen. We hebben elkaar nodig.

Ik vind het leuk om je te ontmoeten!