Anti-aging

Anti-aging is mijn specialiteit. Gefascineerd door de manier waarop we verouderen en welke invloed we daar zelf op hebben, bestudeer ik al 25 jaar vele onderwerpen die daar dieper op ingaan. Met behandelmethodes, producten en adviezen proberen we het verouderen een halt toe te roepen. Het is niet zo dat we twintig moeten willen blijven, maar het is wel fijn als we wat jaren van de chronologische leeftijd kunnen afhalen.

Een gezond ogende huid past bij hoe iemand zich voelt, en andersom geeft een mooie huid ook weer een goed gevoel. Mensen worden er onwillekeurig op beoordeeld. In hoeverre speelt de genetica een rol, en welke invloed hebben we zelf? Waarom worden er zoveel theorieën toegepast en elkaar even zoveel tegengesproken? Hoever zal het gaan met de technologische ontwikkelingen? Gaan we binnen afzienbare tijd echt onze leeftijd kunnen stopzetten?

Anti-aging is voor mij zo gezond en gelukkig mogelijk oud worden, met de acceptatie van je eigen lichaam en de beste versie van jezelf. Met de zorg en aandacht die men daar zelf aan wil geven of voor over heeft. Iedereen mag daar haar of zijn eigen mening over hebben. Er zijn verschillende wegen die naar Rome leiden, kies de weg die bij jou past.

Ik volg alle ontwikkelingen op de voet en onderscheid de hypes en de trends. Ik zal ze vertalen en filteren en iedereen die het wil op de hoogte houden. Ook de innovaties bij Annelies Medi Spa zullen besproken worden.

Verzorging, voeding en beweging zullen aan bod komen.