Annelies Academy

Na jaren van ondernemen in de beauty branche ben ik mijn horizon gaan verbreden. Niet in plaats van, maar in het verlengde én los van Annelies Medi Spa en de handelsonderneming A & P Nature Brands waarin we het natuurlijke merk  Éminence Organics distribueren.

Daar waar ik de input en vraag uithaal, en natuurlijk uit het leven van alledag. Ik houd van verbinden en inspireren, samenwerken en samen sterker worden. Het delen van mijn passie over ondernemen, mijn visie op en kennis over schoonheid, gezondheid en het welbevinden van de mens is een uitdaging die ik heel graag invulling geef.

Maar vooral om ondernemers nog meer in hun kracht te zetten naar een gelukkiger en succesvollere business. Dit alles start met persoonlijke ontwikkeling, ontwikkelen kun je je leven lang.

Annelies Academy 

Mijn drijfveer waarom ik de Academy heb opgericht is om ons mooie beroep meer waardevol te maken en het de erkenning te geven die het verdient. Zodat we in de toekomst een belangrijke speler in de maatschappij kunnen zijn met een toegevoegde waarde voor de consument in schoonheid én gezondheid.

Hiervoor is professionaliseren van ondernemerschap en krachtig neerzetten van bedrijven een must, en nog een wereld te winnen.

Het ondernemen zit in mijn bloed en deel ik graag met anderen. Met mijn opleiding Train de Trainer kan ik de professionals niet alleen kennis bijbrengen, maar het ook leren toepassen.

 Medio start de Exclusieve Mastermind. Een jaartraject met 10 professionals om doelen te realiseren en dromen waar te maken.

De eerste stap naar meer succes start bij de ontwikkeling van jezelf, zelfs als je al jarenlang ondernemer bent is het nuttig om hierin te blijven investeren.  Het brengt je zoveel.

De online training  ‘Verbeter je business, begin bij jezelf’ met 10 modules en opdrachten staat online. Het volgen van deze training zet een stevig fundament onder je onderneming en is een fijne richtingwijzer naar het behalen van jouw doelen. Bovendien word je toegelaten tot de Community van gelijkgestemden, waar veel interactie gaat plaatsvinden. Om samen verder te komen.

Wil jij hier meer van weten?

Of wil je niet meer wachten maar starten? Klik dan op deze link

je kunt me bereiken via info@anneliesacademy.nl

groet

Annelies