Annelies Academy

Na jaren van ondernemen in de beauty branche ben ik mijn horizon gaan verbreden. Niet in plaats van, maar in het verlengde van Annelies Medi Spa en de handelsonderneming A & P Nature Brands waarin we het natuurlijke merk  Éminence Organics distribueren.

Daar waar ik de input en vraag uithaal, en natuurlijk uit het leven van alledag. Ik houd van verbinden en inspireren, samenwerken en samen sterker worden. Het delen van mijn passie over ondernemen, mijn visie op en kennis over schoonheid, gezondheid en het welbevinden van de mens is een uitdaging die ik heel graag invulling geef.

Annelies Academy 

Mijn drijfveer waarom ik de Academy heb opgericht is om ons mooie beroep meer waardevol te maken en het de erkenning te geven die het verdient. Zodat we een belangrijke speler in de maatschappij kunnen zijn met een toegevoegde waarde voor de consument.

Hiervoor is professionaliseren van ondernemerschap en krachtig neerzetten van bedrijven een must, en nog een wereld te winnen.

Want werken aan de huid is zorgen voor mensen, hun gezondheid en hun welzijn. Preventief en oplossingsgericht. Met de kracht van de natuur en de kracht van de vakmensen.

Om samen met Professionals de consument duidelijk te maken waar we echt voor staan:  om de consument te laten stralen, letterlijk en figuurlijk.

Schrijven, vertellen, verbinden en inspireren geeft mij gigantisch veel energie.

Annelies Academy bestaat uit (online) Webinars, events, lezingen, workshops, masterclasses voor Consumenten en Beauty Professionals.

Afwisselend zullen deze verzorgd worden door mijzelf of door bekende of minder bekende sprekers, afhankelijk van het onderwerp.