A&P Nature Brands

A&P Nature Brands is de naam van de handelsonderneming waaronder we Éminence Organics en Timeblock distribueren naar Beautycentra in Nederland en België

De naam staat natuurlijk voor Annelies (vakkennis en ondernemersschap) en echtgenoot Paul (financieel en logistiek). Melanie is de contactpersoon en educator.

Meer dan een leverancier

Ons relatief kleine bedrijf staat garant voor een zeer persoonlijke én gepersonaliseerde aanpak richting de beautycentra. Annelies Medi Spa fungeert als een pilot, waarbij allerlei testimonials plaatsvinden en daardoor gemakkelijk overgebracht kunnen worden. Zoals het echt werkt in de praktijk. Opleiding is op basis van behoefte, bij ons of op locatie. Regelmatig organiseren we bijeenkomsten, trainingsdagen of seminars.

Annelies houdt zich daarnaast bezig met het creatieve gedeelte van ondernemerschap voor de toekomst en vraag en aanbod van de consument. Een slimme hypermoderne aanpak met aan de andere kant de tegenhanger van de natuur. Eerlijk, bewust en doeltreffend. Altijd op zoek naar hoe het beter kan. Kennis overdragen en inspireren.

De Beautyprofessional

De Beautyprofessional die met onze producten gaat werken is verzekerd van steun achter de schermen. We gaan authentiek te werk. Geen kwestie van producten wegzetten maar een verhaal. Een win-win creeëren, daar staan we voor.

Wil je meer informatie over een van onze merken of aanpak, of graag een keer sparren hierover , dan ben je van harte welkom bij Annelies Medi spa. Neem contact op via tel. nummer +31 6 49 05 99 48

Éminence Organics  

Timeblock